Про нас
ТОВ "Агро Буськ" на власних екологічно-чистих землях, що розташовані вдалині від підприємств та великих трас вирощує ягоди лохини та малини. З метою цілорічного забезпечення натуральними ягодами наших клієнтів ми запустили виготовлення власно вирощених сублімованих продуктів.
Сублімація це корисно, натурально та дозволяє зберегти всі поживні речовини та вітаміни в ягоді не використовуючи консервантів.
Як ж, виглядає ця сублімація? Вона складається з трьох етапів:
✔️ Швидке заморожування. Ягоди піддаються швидкому заморожуванню при температурі до -40 °C. При такому способі заморожування не руйнується структура фруктів та ягід.
✔️ Створення вакууму. Заморожені продукти переміщують в герметично закриту камеру, з якої починають відкачувати повітря.
✔️ Підвищення температури та випаровування. Після зниження тиску в камері починають поступово підвищувати температуру. Лід випаровується, а пара, що утворюється відкачується. Коли всі кристали льоду з продуктів випаруються, технологічний процес закінчений.
Сублімовані ягоди використовують для прикрашання десертів, додавання до каші, для виготовлення шоколадних цукерок чи додавання в тісто, а також споживання в якості корисних снеків.
Сублімовані ягоди та фрукти на 100% натуральні, не містять барвників, консервантів та штучного цукру.